مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت در دادگاه کیفری یک و اینکه خودشان ارسال میکنند پرونده را به کیفری دو

در خصوص اعتراض مورخ 1401/9/9 آقای................ فرزند ...... نسبت به قرار موقوفی تعقيب به لحاظ مرور
زمان به شماره ... - 1401/8/22 صادره از سوی شعبه 10 بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحيه 32 تهران
صرف نظر از صحت و سقم موضوع نظر به اينکه عنوان مذکور در قرار صادره (تحصيل مال از طريق نامشروع) در
صلاحيت دادگاه کيفری دو قرار دارد و با عنايت به اصل صلاحيت دادگاه مذکور مستندا به مواد 301 و 302 و 271 و
273 قانون آيين دادرسی کيفری قرار عدم صلاحيت به شايستگی و صلاحيت رسيدگی دادگاه کيفری دو تهران صادر می
گردد. تصميم دادگاه قطعی است. دفتر محترم پرونده از آمار کسر ضمن برگ شماری، به دادگاه کيفری دو تهران ارسال
شود.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که نیازمند بررسی کامل و دقیق است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موردی ندارد
دادگاه خودش تصمیم می‌گیرد که صالح است یا خیر و این تصمیم هم قطعی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه خود تصمیم می‌گیرد که صالح است یا خیر و