مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت دادگاه

با سلام از سال 1401 به اتهام رشوه از سوی دادسرای نظامی پرونده تشکل و در تاریخ 3،/2/ 1402 از کار به دستور دادستان تعلیق شدم پرونده به دادگاه کیفری یک ارجاع شد ومن در آن جا حکم برائت گرفتم اما دادستان اعتراض کرد پرونده به دیوان رفت سپس دیوان عدم صلاحیت دادگاه‌ کیفری یک نظامی صادر شود وپرونده به دادگاه عمومی رفته حالا خواهشا بفرمایید آیا دوباره پرونده از اول رسیدگی می شود یا خیر؟من با حکم تعليق شده‌ام چی کار کنم ممنون راهنمای بفرماید

پاسخ ها :

رسیدگی به پرونده رشوه ارجاع پرونده به دادگاه عمومی عدم صلاحیت دادگاه کیفری یک تعلیق از کار رشوه