مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده در پیامک (وویس در واتس اپ)

با سلام . بنده حدودا 8 ماه پیش ب دختر خانمی ک در شهر دیگر بود (مشهد) پیامک صوتی فرستادم و ایشان را تهدید کردم با الفاظ رکیک و ایشان گفتند ک شکایت میکنند ولی آنطور ک متوجه شدم منصرف شدند . میخواستم بدونم ایشون بازم هر موقع بخواد میتونه شکایت کنه؟ و اگر بکنه مراجع قانون پیگیری سختی میکنند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صدای ضبط شده در بیشتر مواقع دلیل خوبی برای اثبات جرم و حتی اثبات محکومیت های مالی یک شخص نیز مناسب نیست بی تاثیر نیست ولی دلیل مجرمیت یک فرد نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از یک سال شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله همچنان امکان شکایت وجود دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بعد از گذشت یک سال ،دیگر نمی توانند،شکایت کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فایل صوتی سند محسوب نمیشود و لی میتواند دلیل لازم و محکمه پسند باشد البته در کنار ادله دیگر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تا یکسال از زمان وقوع جرم می تواند شکایت کند ولی بعد از آن شکایت ایشان نتیجه ای ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق قانون کسی که صدای دیگران را بدون رضایت آن‌ها ضبط می‌کند مستحق مجازات است و مجازات او بر حسب میزان جرمی که مرتکب شده است اعمال می‌شود
لذا چنانچه فردی صدای دیگری را بدون رضای او ضبط کند و سپس با آن صدا اقدام به تهدید طرف مقابل نماید و یا این که صدا را پخش کند تا به فرد آسیب بزند و یا آبروی او را ببرد مجازات سنگین‌تری نسبت به فردی دارد که فقط صدا را ضبط کرده است مجازات این گونه مجرمین تحمل 16 ماه تا دو سال حبس می‌باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا زمانی که شامل مرور زمان یک ساله نشده بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تا یک سال امکان اقامه شکوائیه وجود دارد و بعد از یک سال مشمول مرور زمان خواهد شد

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما‌پس از سپری شدن یکسال دیگر نمیتوانند شکایت نمایند و مراجع قضایی در صورت تهدید به سابقه شما و نوع تهدید شما توجه می نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دختر یکسال از زمان وقوع جرم حق شکایت دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بعنوان دلیل اثبات دعوی قابل قبول نیست اما می تواند اماره محسوب شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا یکسال امکان شکایت می باشد
صوت و...اماره می باشد و درکنار سایر دلائل قابلیت استناد دارد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
به موجب ماده 106 قانون مجازات هرگاه متضرر از جرم در مدت یک‎سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم، شکایت خود را مطرح نکند، دیگر شکایت او مسموع نیست.