مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره سالیانه به مالک حق سرقفلی یا کسب و پیشه

با سلام سوالی که برام مهم اینکه واگذاری حق کسب و پیشه متفاوت از حق مالکیت درست؟ این در حالی که خیلی میگن فروش حق سرقفلی این در حالی که فکر کنم این فروش حق سرقفلی همون حق کسب و پیشه است درست؟
نکته بعد طرف میاد مثلا سالی 200 هزار تومان میده به مالک ملک این پول بابت چیه؟ مگر طرف حق کسب و پیشه بهش منتقل نشده پس اخذ این پول چیه؟ من واقعا گیج شدم حقوقدانان راهنمایی کنند ما که سر از این علم سخت در نیاوردیم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تماس بگیرید کامل در خدمت شما باشیم بسیار مفصل است