مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت سند

سلام بنده بابت خسارت محکوم شدم طرفم بابت مبلغ جلوی سندی یکی از ساختمانهامو گرفته که تازه تفکیک شده بود در اداره ثبت هنوز سند صادر نشده بود در مرحله تفکیک یکی از واحدهارو بابت بدهی بازداشت کرده .. حالا من رفتم درخواست دادم که سند یکی دیگه از واحدهارو بازداشت کنید چون اون واحد من فروختم حتا خریدار الزام به تنظیم سندم گرفته.. واحدی که برای خودم هستش بازداشت کنید.. قاضی اجرای احکام قبول نمیکنه میگه طرف مقابلت گفته کدام واحد بازداشت بشه الانم اون باید موافقت کنه واحد بازداشتی عوض بشه. میگم بابا اون واحد کسی دیگه خریدش الزام به سندم گرفته الان در مرحه اجراع هستش.بخاطر بازداشتی نتونسته سندشو بگیره واحد که برای خودمه بازداشت کنید میگه ما استعلام ثبت میشناسیم استعلام ثبت هم میگه همه واحدها به نام شماست. میشه بگید من باید چیکار کنم که سند واحد بازداشت شده عوض کنم؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خریدار ملکی که توقیف شده دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد روی این پرونده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی کامل کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است که باید تک تک ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خریدار می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی ثبت کند لیکن در خصوص مفاد لایحه جلسه روز رسیدگی و نیز دادخواست مذبور بهتر است حتما با یک وکیل مشورت کنید تا اوراق را برای شما تنظیم کند نه یک عریضه نویس

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خریدار اعتراض ثالث اجرایی کنیدکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شخص خریدار باید دادخواست به طرفیت شما و توقیف کننده اقامه نماید و رفع توقیف خواهد شد