مشاوره حقوقی رایگان - راه ندادن زن به خانه

با سلام بنده به دلیل مشکلاتی که با مادر شوهر و پسر شوهرم داشتم با ضرب و شتم پس خوانده وگزارش کلانتری همسرم مرا به خانه راه نمیدهد ومیگوید منزل جداگانه برایت میگیرم ایا درصورت جدازندگی کردن حق اعتراص دارد یانه باتوجه به توافق نامه ای که حق اعتراص و نفقه را ازخود سلب نموده میتواند غیابی طلاق دهد یا نه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما تقاضای نفقه و تهیه منزل مستقل را مطرح نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منظور شما را کاملا متوجه نشدم اگر منظورتان از اعتراض در خصوص جدا زندگی کردن از بابت همسرتان است خیر البته بهتر است در اینخصوص اظهارنامه ای به ایشان ارسال کنید تا بعدا در صورت اقدام برای تمکین دلیلی در دست داشته باشید
توافق نامه اگر دستی است به درد نمی خورد
برای نفقه و مهریه خودتان اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
زوج نیز می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
طبق قانون زوج مکلف است که خانه مستقل تهیه نمایید