مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تفکیک زمین در روستا

با سلام و تشکر اززحمات کارشناسان سایت
میخواستم ازمحضرتون بپرسم
ما یک قطعه زمین قولنامه ای دارای پلاک ثبتی به مساحت تقریبا 3000متر در روستا داریم که داخل طرح هادی هست واطرافش که قطعات منفک شده از همان پلاک ثبتی هستند کاملا ساخت و ساز شده است و مردم بعدازساخت برای قطعات خودشون سند گرفتند ..درحال حاضر ببرای تفکیک آن چه اقداماتی باید کرد
آیا میتونیم تفکیک ساده انجام بدیم
یا مراحل قانونی خاصی لازم هست که طی شود ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تفکیک از طریق بنیاد مسکن صورت می گیرد
شرايط تفكيك اراضی روستایی عبارتند از:
الزام به رعايت کردن حداقل مساحت تفكيك قطعات مطابق مقررات و ضوابط طرح هادي روستايي
تفکیک باید متناسب با نوع کاربری صورت پذیرد.
قطعه بندی و طراحی قطعات باید طبق ضوابط و مقررات و هم سو با معیارهای طرح هادی روستایی انجام شود.
مدارك مورد نياز تفكيك اراضی روستایی:
درخواست كتبي مالک
داشتن سند مالکیت عادی یا رسمی
ارائه کروکی تفکیک ملک
مشخص نمودن موقعیت ملک در نقشه وضع کنونی روستا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما برای تفکیک می بایست به منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و سایر ادارات مرتبط مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا اشخاص خودشان تفکیک می کنند و بعد از ساخت جهت اخذ سند اقدام می کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا از زمین نقشه یو تی ام تهیه نمایید و سپس به بنیاد مسکن مراجعه و درخواست تفکیک زمین را مطرح نمایید و ..