مشاوره حقوقی رایگان - شکایت هک گوشی

سلام
بعد از اینکه فهمیدم گوشیم هک شده گوشیمو ریست کردم ایا میتونم شکایت کنم ؟ یا اطلاعات هکر دیگه موجود نیست در گوشیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید مدارک دال بر ادعای شما وجود داشته باشد و الا نتیجه ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر اطلاعاتی از هکر دارید می توانید پیگیری نمایید در غیر این صورت امکان پذیر نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
اگر فردی تلفن همراه کسی را هک کند، پس از پیگیری‌های صورت گرفته مجازات زندان، پرداخت جریمه یا هر دو مورد با یکدیگر را شامل شود.

به استناد ماده 729 قانون مجازات اسلامی برای جرم هک گوشی تلفن همراه از نود و یک روز تا یک سال تمام حبس و یا جریمه‌ نقدی در نظر گرفته شده است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه از هکر اطلاعاتی دارید اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از متخصص در زمینه آی تی سوال کنید

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام از کسی که در این زمینه تبحر دارد سوال فرمایید اما احتمالا اطلاعات موجود نمیباشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از مهندسين مربوط سوال نماييد