مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حدود زمین

باسلام پدره بنده قطعه زمینی خریداری کرده اند که بعد از گذشت حدود 15 سال که به محل زمین مراجعه کرده ایم حدوحدود زمین مشخص نیست پدر نیز فوت کرده اند اما درقولنامه شماره قطعه زمین و متراژها دقیق هست سوالم اینه از چه طریقی حدود اربعه زمین رو مشخص کنیم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق اداره ثبت درخواست تعیین حدود کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی مشخص گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در پرونده ثبتی استعلام سوابق و کروکی را بررسی کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری متخصص در امور ملکی و ثبتی بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس رسمی دادگستری محدوده زمین را مشخص کند.
یا خودتان به کارشناس مراجعه کنید تا به درخواست شما حدود زمین مشخص شود
و اگر چنین امکانی وجود نداشت می توانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تحویل بدهید که در این صورت طبق نظر کارشناس فروشنده باید زمین را تحویل شما بدهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه تنظیم نمایید تا حدود زمین معین گردد