مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام 2 درصد دامیه بالای ابرو سمت راست و 2 درصد دامیه سمت چپ و 1 درصد ارش زیبایی سمت راست و چپ چطوری محاسبه میشه و چرا مهلت پرداخت 2 سال قمری زدن؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مبلغ دیه کامل سال1401 معادل600میلیون تومان است لذا درصدهارابان تناسب ببندید جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی بهره مند شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

30 میلیون تومان اگه تا اخر سال بدهید اگرنه سال بعد بیشتر میشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توسط اجرای احکام محاسبه می شود .در شبه عمد دو سال فرصت پرداخت هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

دیه :
300،000،000 ریال
سال :
1401ک
دیه کامل در سال مربوط :
6،000،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ورودی ها :
نوع محاسبه دیه : درصدی
درصد مورد نظر از دیه :
٪ 5

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان را اجرای احکام حساب میکند و چون شبه عمد بوده دو سال مهلت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی و حاسبه دقیق ان با واحد اجرای احکام کیفری است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی میزان دیه متعلقه حسب نرخ دیه سال جاری معادل سی میلیون می باشد و مهلت مزبور مطابق صراحت قانون می باشد

یک وکیل :

با سلام
مبلغ دیه سی میلیون تومان مهلت پرداخت دیه برابر قانون در جرایم عمدی دو سال از تاریخ وقوع جرم است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به محاسبه توسط اجرای احکام دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدت زمان پرداخت دیه غیر عمد تا دو سال قمری است
میزان دیه را به نرخ روز بعد از تعیین درصد پزشکی قانونی واحد اجرای احکام مربوطه محاسبه و اعلام می کند

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

میزان دیه در اجرای احکام کیفری محاسبه می شود. و مهلت پرداخت هم طبق قانون و شرع اسلام که تقویم قمری را قبول دارد دو سال قمری است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر دامیه دو درصد دیه کامل است وهر یک درصد شش میلیون. تومان می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اجرای احکام مقدار آنرا تعیین میکند