مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

با عرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
بنده در مجتمعی زندگی میکنم که حدودا صد واحد هست مدیر ساختمان بدون ارائه مدرک برای هزینه پرداختی اب و گاز و برق و موارد دیگر و بصورت لفظی و نوشتاری که با دست خط خود هست درون یک ورقه a4 بر روی برد میزنه ایا میشه این کار مدیر ساختمان را تخلف دانست و در مراجعه قضایی پیگیری کرد؟
ممنون بابت وقتی مه برای بنده گذاشتید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از او بخواهید قبوض را به شما نشان دهد یا طی اظهارنامه از وی بخواهید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

عزل مدیر اگر مالکین به هر دلیلی قبل از پایان مدت مدیریت مدیر قصد برکناری مدیر را از مدیریت ساختمان داشته باشند براساس ماده 16 قانون تملک آپارتمان ها می توانند در مجمع عمومی مدیر یا هیات مدیره را منعزل کنند البته باید تقصیر و کوتاهی مدیر احراز گردد تا این اختیار را داشته باشند و پس از منعزل کردن وی انتخاب دوباره انجام می شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مدیر ساختمان موظف به ارائه رسید و فاکتور است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید مسابقه اساسنامه ساختمان عمل نمایید و یا ابطال اساسنامه را از مرجع محترم قضایی درخواست کنید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

مطابق قانون تملک آپاتمان ها و لایحه ی اجرایی آن ، همان مجمعی که مدیر را انتخاب کرده است در صورت تخلف وی قابلیت عزل ایشان را نیز خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اظهارنامه ارسال کنید و صورتحساب بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، کار مدیر همینه .
اگر مدرکی دال بر تخلف وی دارید در مجمع عمومی ساختمان مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما فاکتور بخواهید ایشان ملزم به ارایه هست اول یک اظهارنامه مبنی بر ارایه فاکنچتور و ریز هزینه ها بدهید اگر جواب ندارد میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدیر ساختمان مکلف است که مستندات مربوط به هزینه ها را به مالکان ارائه بدهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
جرم نيست و بايد طبق فيش هاي واريزي تسهيم نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه های مربوط به اختمان یا باید بر اساس اساسنامه ساختمان باشد و یا اینکه با توافق اکثریت
می توانید این موضوع را تحت عنوان یک اظهارنامه به مدیر ساختمان اعلام کنید