مشاوره حقوقی رایگان - توقیف وانت کار

سلام.ضامن شخصی بودم 10 میلیون پرداخت نکرد؛ بانک بدون حکم شورای حل اختلاف مستقیما یارانه همه خانواده رو برداشت میکرد، گفتند بانک انصار اجازه اینکار را دارد ! ؛ یارانه به اسم همسرم شد؛ طرف به دلایل دیگر زندان است؛ از زندان اوردند شورا اعسار داد چون میخواست ازاد شود دادگاه قبول کرد ؛ و ازاد شد و پرداخت نکرد ؛ هم اینک هم زندان است . 3 سوال دارم لطفا در حد سواد من پاسخ دهید؛ ایا با پذیرش اعسار طرف باز دادگاه و بانک با من کار دارند (در ضمان اشتغال تعهد حقوقی داده بودم) دوم اینکه با وام خود اشتغالی وانت خریدم برای کار؛ ایا میتواند توقیف کند، و اینکه خویش فرما بیمه واریز میکنم؛ در صورت بازنشستگی بانک میتواند سراغ حقوق من بیاد و مسدود یا برداشت کند؟ وکلای دادراه رایگان پاسخ میدهید ؛ ولی در دیوان خدا ثبت میشود؛ وقت میگذارید: قطعا خدا عوضش را میدهد.تندرست و سلامت باشید به حق اباعبدالله الحسین ، انشاالله

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما ضامن باشید ضامن مسئولیت تضامنی دارد اما به جز خودرو که جزو مستثنیات دین است به علت اینکه اگر اثبات کنید از آن خودرو امرار معاش می‌کنند قابل توقیف نمی باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

1 - بله
2_ اگر وسیله امرار معاش باشد خیر
3_ تا یک چهارم حقوق قابل توقیف است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که پرداخت نشود میتواند به شما مراجعه کند حتی اگر اعسار طرف قبول شود شما ضامن هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر است
اگر وسیله امرار معاش باشد بله
تا یک چهارم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ضامن بودید و بانگ به شما رجوع میکند اگر ثابت کنید ماشین مستثنیات دین است توقیف نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما به عنوان ضامن ،
مسئولیت پرداخت خواهید داشت

خیر خودرو وانت شما قابل توقیف نیست به شرطی که اثبات گردد که وسیله امرار معاش شما میباشد

بله مستمری قابل توقیف است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول گفتید برداشت کرده بعد برخلاف ان گفتید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانک به هر حال این اختیار را دارد که مبلغ وام و جریمه را که اقساط آن معوق شده از ضامن یا وام گیرنده مطالبه کند.