مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه غیابی و توقیف خودرو و حساب

با سلام
من ضامن دوستم شدم که خودرو قسطی برداشته و چند سال بعد خودرو دزدیده شده مدارک هم هست شاکی بدون اینکه ما را خبر کند تمام مراحل را غیابی طی کرده حتی خود من ثنا دارم که هیچ اطلاعی ندادن و از اجراییه 5 سال گذشته تازه امده خودرو و حساب من را توقیف کرده و الان من مستاجرم و کل دارایی من همین خودرو که مسافرکش هستم و نامه مستثنیات نوشتم قبول نمیکنن به من میگن واخواهی بنویسم الان یکماه جواب درست نمیدن و فشار زیادی رو تحمل میکنم ایا میتونم از توقیف در بیاورم با توجه به غیابی بودن و اطلاع ندادن و اینکه مدارک دزدی ماشین موجوده باز باید توقیف کنن
ممنون میشم راهنمایی بفرماببد

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. ظاهرا این موضوع ربطی به دزدیده شدن خودرو ندارد.اگر شما ضامن پرداخت اقساط شدید و دوستتان پرداخت نکرده ، باید شما تسویه کنید . ولی به هر مقدار پرداخت کردید میتوانید از اون دوستتان از طریق قانون بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید واخواهی صورت بگیرد و اگر قاضی واخواهی را قبول نماید درخواست رفع توقیف را مطرح نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام ابتدا از مرجع توقیف علت توقیف را جویا شوید. از رای صادره نیز واخواهی نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید وبر اساس عدم اطلاع واخواهی بدهید ولی به هرحال شما ضامن پرداخت بودین و ربطی به دزدیده شدن ماشین نداره وتالثا اگر سند ماشین رو وتیقه قرار دادید نمیتونید ادعای مستثنیات دین رو در موردش مطرح کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،میتوانید واخواهی کنید،ولی در هر صورت شما به عنوان ضامن سئول پرداخت می باشید.