مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اجرای احکام

بعد از ابلاغ اجراییه چه کاری باید انجام بدم؟ محکوم له هستم، امروز برام ابلاغیه اجراییه اومده و به محکوم علیه فرصت 10 روزه داده، من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پرداخت نکرد ده روز بعد برید درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام را بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
منتظر بمانید 10 روز بگذرد اگر محکوم به را پرداخت نکرد جلب بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کاری نیازی نیست انجام دهید بگذارید 10 روز سپری شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از ده روز حق توقیف اموال و بعد از یکماه امکان دریافت حکم جلب دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از 10 روز به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم نیست کاری بکنید بعد از دوازده روز به شعبه مراجعه شچود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه به شعبه مراجعه کنید و پرونده را جهت اجرای حکم به اجرای احکام ببرید