مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اجرای احکام

سلام و وقت بخیر
من یک باغ کوچک با ساختمان خانه باغ خریداری کردم که سند رسمی داشت و داخل آن اعیانی با متراژ 70 متر نوشته بود. در زمان تحویل فروشنده از تحویل سرباز زد. بعد از شکایت اینجانب حکم قطعی مبنی بر تحویل مبیع و تنظیم سند صادر شد. اساسا بعد از اجرای احکام ملک باید تحویل شود و برای تنظیم سند نیاز به استعلام از شهرداری می باشد. حال سوال این است در صورتیکه استعلام نیاز به هزینه داشته باشد چه کسی باید آن را بپردازد و با توجه به اینکه استعلام شاید زمانبر باشد آیا راهکاری برای تنظیم سند سریعتر وجود دارد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هزینه را شما پرداخت می نمایید اما اگر در دادخواست خسارات دادرسی را مطالبه نموده باشید خسارات در مفاد دادنامه لجاظ می شود در غیر اینصورت طی دادخواستی جدا قابل مطالبه می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه را اصولا شما باید پرداخت نمایید ولیکن جزو مطالبات شما خواهد بود و می توانداز طرف مقابل دریافت کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،هزینه با شماست.
در صورت مطالبه شما قابل دریافت از طرف مقابل است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا در مبایعه نامه ذکر می گردد هزینه ها بر عهده چه کسی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هزینه ها با شماست ولی میتوانید بعد مطالبه کمید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه با شما است ولی بعداً می توانید مطالبه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هزینه ها روشما پرداخت میکنید.وسپس ازطریق اجرا طرف مقابل بایدپرداخت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هزینه را شما باید پرداخت نمایید و بعدا میتوانید از ایشان مطالبه نمایید