مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام سهامدار شرکت با مسئولیت محدود بودم (رئیس هیئت مدیره) حالا متوجه شدم بدون تشریفات اداری و ابلاغ کتبی به بنده مدیرعامل مربوطه با تشکیل مجمع فوق العاده اسم بنده را از هیئت مدیره حذف و سهام بنده را به غیر واگذار نموده بدون پرداخت ارزش سهام
آیا میتوان درخواست ابطال صورتجلسه مجمع را تقاضا کرد و سپس با عنوان کلاهبرداری طرح دعوی کرد

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید دید شرایط فروش سهم الشرکه شرکا به چه صورت در اساسنامه قید شده است همچنین اختیارات مدیر عامل . سپس ابطال صورتجلسه را از مراجع قضایی خواستار شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به اساسنامه دارد و باید دید این اختیار در اساسنامه به ایشان داده شده است یا نه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مسائل کیفری نیازمند احراز مجرمیت دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر مطالق اساسنامه است می توانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها می توانید موضوع را پیگیری کنید