مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حق کمیسیون قانونی املاک بدون پروانه کسب اتحادیه

سلام. خسته نباشین خوبین؟
در صورتی که مبایعه نامه نسبت به ملکی عقد قرارداد شده باشد و قسمتی از ثمن معامله بصورت نقد و الباقی یک واحد آپارتمان حدود یک سوم مبلغ کل معامله در همان تاریخ و با قید در مبایعه نامه اصلی ( به عنوان ثمن معامله ) در قولنامه دیگری تنظیم شده باشد کمیسیون املاک بر چه اساسی محاسبه خواهد شد طبق نرح اتحادیه ؟
1) کل ثمن معامله اصلی
2) کل ثمن معامله اصلی معامله جدید معاوضه
ضمنا دفتر مذکور پروانه کسب ندارد و از اتحادیه جویا شدیم آیا می شود الباقی مبلغ پرداخت کمسیون رو به صرف اینکه بطور کلی جز اتحادیه نمی باشد انجام نداد ؟
لطفا در صورت امکان پاسخ به همراه دلیل لطف کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نداشتن جواز کسب تخلف انتظامی است ارتباطی به مبلغ کمیسیون ندارد اگر بیش از تعرفه از شما مبلغ دریافت کرده باشند می توانید مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله کمیسیون املاک باید طبق تعرفه پرداخت گردد یا در صورت پرداخت مبلغ کمتر ، باید با توافق با دلال باشد

خیر طرفین معامله مکلف هستند که تمام مبلغ حق دلالی را پرداخت نمایند حتی اگر پروانه دلالی ( پروانه کسب املاک ) وجود نداشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حق کمیسیون املاک حتی بدون پروانه کسب هم تعلق می گیرد در نهایت نداشتن پروانه تخلف صنفی محسوب خواهد شد...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید