مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک به دلیل گران خریدن

با سلام بنده زمینی خریدم که بعد از گذشت تقریبا 7 ماه متوجه شدم که بنگاهی گرون فرخته آیا میتونم کاری کنم یا نه؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بستگی به قراردادتان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر مبلغ گرانفروشی از نظر عرفی زیاد باشد و شما حال متوجه شده باشید می توانید چرا که خیار فوریست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله قابل فسخ است

شما باید ابتدا بلافاصله اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد بیع برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست فسخ بیع به علت خیار غبن فاحش و تدلیس به طرفیت فروشنده مطرح نمایید و
و درخواست کارشناس نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خیار غبن اسقاط نشده باشد می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.