مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک به دلیل گران خریدن

با سلام.
مادرم برای خواهرانم دو عدد خانه در گلبهار قولنامه کرده. الان ما متوجه شدیم که بنگاه با صاحب خانه تبانی کرده و به علت این که مادرم از قیمت‌های خانه‌ های گلبهار خبری نداشتن خانه ها را هر کدام 60 تا 70 میلیون گرانتر فروخته اند. مثلا خانه ای که 320 تا 330 میلیون قیمت داره 388 میلیون به مادرم فروخته اند. حالا راهی برای فسخ معامله هست؟ در ضمن شاگرد بنگاه هم حاضر به شهادت برای تبانی بنگاه با صاحب خانه است. چون مثل این که قرار بوده صاحب خانه به او برای ساکت شدن 10 میلیون بده ولی نداده است.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

شکایت کنید اگه قیمت شما با قیمت واقعی تفاوت زیادی داشته باشه امکان فسخ هست..ولی تفاوت 30 یا 40 میلیون ممکنه باعث فسخ نشه