مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی زندانی

سلام و خسته نباشید
همسر بنده به سه سال حبس محکوم شده و مدت دو هفته در زندان تهران به سر می برد ما روی رای دادگاه اعتراض نزدیم که بتونیم تخفیف بگیریم و از پابند الکترونیکی استفاده کنیم . حالا سوال من اینه که همسر من بچه شهرستانه و اونجا زندگی میکنیم و در زندان تهران هست میتونه انتقالی بگیره به شهرستان خودش و از اونجا تقاضای تخفیف و پابند بکنه ؟ به نظر شما واسه گرفتن پابند یا هر نوع حکم جایگزین تهران زودتر به نتیجه میرسیم یا شهرستان خودش؟ چون به ما گفتن تو زندان تهران هم باید قاضی ناظر زندان هم اجرای احکام و هم قاضی پرونده سه نفر باید تایید کنن ولی شهرستان اگر اجرای احکام حکم بده ناظر زندان موظف به اجرای حکم است ایا این قضیه صحت داره؟ لطفا راهنمایی کنین. ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ سوال اول تان مثبت است در خصوص استفاده از پابند مرجع محترم قضایی تصمیم می گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فعلا بگو درخواست انتقال به شهرستان بدهد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
معمو لادرخواست انتقال پذیرفته می شود .در باره پابند اگر شرایط فراهم باشد مرجع قضایی قبول می کند.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام درخواست انتقال ایشان را به زندان محل اقامت از طریق اجرای احکام بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید درخواست انتقالی خود را اعلام کنیم اما در خصوص پرونده الکترونیکی بعد از گذراندن یک سوم از مجازات زندان تصمیم با قاضی صادر کننده حکم، ناظر زندان و معاونت زندان است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید رویت مدارک صورت گیرد و بررسی جامع و کاملی از آن داشته باشیم⚖⚖

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
بله میتوانید تقاضای انتقال را به رئیس زندان مبدا یا مقصد ارائه دهید و بدیهی است این امر نیازمند موافقت مقام قضایی و تصویب شورای طبقه بندی و موافقت مدیرکل زندان مقصد می باشد.
درخصوص قسمت دوم سوال قاضی ناظر زندان مکلف به پذیرش درخواست نمی باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می توانید درخواست نمایید لیکن موافقت یا عدم موافقت بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست انتقال ایشان را به زندان محل اقامت از طریق اجرای احکام بدهید

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

1-امکان انتقال زندانی از یک زندان به زندان محل سکونت خودش وجود دارد که باید از طریق زندان پیگیری گردد. 2- اما درخواست پابند یا تخفیف باید از دادگاهی به عمل آید که حکم را صادر کرده است لذا برای درخواست پابند یا تخفیف باید شخص از زندان اقدام نموده و نیازمند انجام یکسری تشریفات و تعیین دادگاه صادر کننده حکم قطعی می باشد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اجرای احکام کیفری و درخواست زندانی از طریق زندن مطرح که در شورای طبقه بندی زندان مطرح و با مساعدت ریس زندان و قاضی ناظر زندان و همچنین انجام تشریفات از طریق اجرای احکام کیفری با مساعدت دادستانی مقدور می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید تجدیدنظرخواهی ننمایید و درخواست تسلیم به رای را مطرح نمایید تا میزان حبس کاهش پیدا نماید

و بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس شما میتوانید به قاضی اجرای احکام درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید
و میتوانید به دادیار ناظر زندان درخواست پابند الکترونیکی را مطرح نمایید

اگر زندان محل صادر کننده حکم باشید بهتر است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا تقاضای انتقال خود را ثبت نمایید در خصوص نظارت الکترونیکی به پیشنهاد قاضی اجرای احکام و موافقت قاضی صادرکننده حکم قطعی نیاز می باشد

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، شما با توجه سابقه سکونت میتوانید در خواست انتقالی بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
مي توانيد درخواست انتقال به محل اصلي زندگي زنداني بدهيد
اگر پرونده مفتوح نداشته باشد نوعا انتقال خواهند داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از گذشت مدتی طبق قانون اگر مفسده‌ای نباشد فرد زندانی در زندان شهر خود باید حبس را بگذراند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای انتقال باید درخواست بدهید و موافقت شود.پروسه پابند تفاوتی ندارد و باید موافقت صورت گیرد.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله به شعبع که رای قطعی شده تقاضا کنین قبول میکنن