مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات اداری

با سلام. من در حال گذراندن طرح اختیاری می باشم الان بنا به شرایطی درخواست توقف از طرح دادم و نمیتونم ادامه بدم ولی رئیس شبکه بهداشت با درخواست موافقت نمیکنه میخواستم بدونم از نظر قانونی اجبار به کار و عدم تایید توقف قانونی هست؟ با این که طرح ما اختیاری هم می باشد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع در صلاحیت ارگان اداری محل خدمت خودتان است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید رویت مدارک صورت گیرد و بررسی جامع و کاملی از آن داشته باشیم⚖⚖

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر چرا که تماما بستگی به توافق فی مابین شما دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ارگان اداری محل خدمت خودتان است

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

موضوع نیازمند اطلاعات بیشتری می باشد اما درکل از طریق دیوان عدالت اداری می توانید موضوع را پیگیر شوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
از ارگان مربوطه پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قرارداد فی مابین را بررسی نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نمیتونن اجبار کنن اگر از طریق بازرسی پاسخگو نبودن به دیوان عدالت طرح دعوی کنین