مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه تامین دلیل شکایت

باسلام. بنده بنا هستم دو باب مغازه رو اماده تحویل دادم به کارفرما بعدش پولمو گفت نمیدم بنده رفتم کارشناس گرفتم از طریق دادگاه قیمت گذاری کرد ولی کارفرما میگه نه من با بنا صحبت کردم قیمت رو دررفتم من قبول نمیکنم کارشناس نظریه داد من هم میگم کارفرما چنین صحبتی با من نکرد کارفرما میگه من یدونه شاهد دارم که صحبت کردیم قیمت ودررفتیم من میگم نه ولی من گفتم از طریق قانونی میگیرم ایا میتونم طبق نظریه کارشناس حقمو بگیرم یا اینکه حرفه کارفرما درسته پولمونمیده چی میشه حالا

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با تامین دلیل و شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید از شهادت شهود و تامین دلیل نیز استفاده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طاهرا دادگاه حق را به شما خواهد داد اما باید پرونده را مطالعه کنم تا دقیق نظر بدهم

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با شاهد ومدارک دیگر ادعای شما ثابت وکارفرما محکوم به پرداخت میشود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
در صورت اثبات قیمت توافقی ملاک است ولی اگر قیمت توافق اثبات نشود قیمت کارشناسی ملاک خواهد بود.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باوجود دلایل و مستندات بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر توافق نشود طبق مبلغ کارشناسی محاسبه میشود . تامین دلیل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه طبق نظر کارشناس و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه با ارائه دلایل و مستندات ثبت نمایید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
نظر کارشناس میتواند اماره ای در جهت اثبات ادعای شما باشد.
همین که قبول کرده است در ملک ایشان بنایی کرده اید بنا بر نظر کارشناس حق الزحمه شما پرداخت خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق نظر کارشناس حق خود را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادگاه به استناد نظریه کارشناس رای را صادر می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اصولا قضات طبق نظریه کارشناسی رای صادر خواهند کرد اگر

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به استناد تامین دلیل و شهادت شهود دادخواست بطرفیت ایشان طرح نمایید ایشان در صورت ادعای توافق و یا پرداخت ملزم به ارائه ادله اثبات می باشد

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام. با اثبات این موضوع که قبلاً در مورد قیمت ، توافقی باهم نکرده اید، قیمت بر مبنای نظر کارشناس معین میشود.

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، موضوع حق الزحمه شما با اثبات اینکه شما برای شخص کارفرما، کار کرده اید ، قابل مطالبه می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله دادخواست دهيد با جلب نظر كارشناس

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اداره کار محل سکونت خود مراجعه بفرمائید تا احقاق حق شما میسور شود.