مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت

سلام من سال 88 به خواهش دو همکارم عضو هیئت مدیره شرکت شدم
به دلیل نداشتن اطلاعات و آگاهی به من گفتن فقط بزای اینکه به 1 نام نیاز داریم اطلاعات من رو گرفتن و از اون سال تا به الان من هیچ خبری از دو همکارم ندارم
و شرکت در حالت غیر فعال مالیاتی می باشد
با توجه به دسترسی نداشتن به دو عضو دیگر من چطور میتوانم از شرکت اسمم را خارج کنم و آیا مالیاتی به من تعلق میگیرد؟ من از سال 88 هیچ اطلاعی از افراد شرکت و فعالیت شرکت ندارم
و حتی یک امضا هم نزده ام

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نوع شرکت را بفرمایید تا امکان پاسخگویی باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اسم شما در اعضای هیات مدیره و اساسنامه شرکت جز سهام داران نباشد مسئولیت معاف استج

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اسم شرکت و شماره ثبت انرا میدانی در سایت سازمان ثبت اسناد وصعیت انرا سرچ کن بعد برای ان دو نفر اطهارنامه ارسال کن

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت عدم تمایل یکی از اعضای هیات مدیره در بقای سمت و خروج از شرکت سهامی خاص یا عام یا شرکت مسولیت محدود خود و عدم همکاری سایر اعضا جهت خروج وی نامبرده میتواند با تقدیم اظهارنامه به سایر اعضا و شرکت و پس از آن طرح دادخواست به طرفیت اشخاص مذکور الزام شرکت و اعضا و همچنین اداره ثبت شرکت ها را به خروج خود از شرکت بخواهد. این خواسته توسط دادگاه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید مدارک و مقرون به صحت بودن ادعای خواهان قاضی رسیدگی کننده پس از اخذ استعلامات حکم به خروج عضو از شرکت و الزام اداره ثبت شرکت ها به ثبت صورتجلسه صادر مینماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما در مورد تمام بدهی های شرکت و بدهی های مالیاتی مسئولیت تضامنی خواهید داشت

به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
به مرجع ثبت شركت ها اعلام نماييد
اظهارنامه براي كل سهامداران و مديران بفرستيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به سایت شناسه اشخاص حقوقی مراجعه نمایید مشخصات شرکت را دریافت و سپس اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه مسئولیت تضامنی دارید و بهتر است از طریق اداره ثبت شرکتها این امور را پیگیری نمائید
اطلاعات همکاران را از طریق اداره ثبت شرکتها یا سایت مربوطه می توانید دریافت کنید