مشاوره حقوقی رایگان - خروج از شرکت

سلام من سال 88 به دلیل نداشتن اطلاعات با 2 نفر از همکارانم برای تاسیس شرکت همکاری کردم
شرکت از سال 88 بدون فعالیت مالیاتی می باشد و من از سال 89 از همکارانم بی خبر هستم و سمت عضو هیئت مدیره را دارم
و قصد دارم اسمم را از شرکت خارج کنم
اما هیچ دسترسی به هیچ کدام از اعضا ندارم
نگرانم مالیاتی برای من اعلام شود من در این 14 سال هیچ فعالیتی نداشته ام
چطور میتوانم اسمم را از شرکت خارج کنم با توجه به ارتباط نداشتن با دو عضو دیگر؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی مدارک و اطلاع از نوع شرکت دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت عدم تمایل یکی از اعضای هیات مدیره در بقای سمت و خروج از شرکت سهامی خاص یا عام یا شرکت مسولیت محدود خود و عدم همکاری سایر اعضا جهت خروج وی نامبرده میتواند با تقدیم اظهارنامه به سایر اعضا و شرکت و پس از آن طرح دادخواست به طرفیت اشخاص مذکور الزام شرکت و اعضا و همچنین اداره ثبت شرکت ها را به خروج خود از شرکت بخواهد. این خواسته توسط دادگاه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید مدارک و مقرون به صحت بودن ادعای خواهان قاضی رسیدگی کننده پس از اخذ استعلامات حکم به خروج عضو از شرکت و الزام اداره ثبت شرکت ها به ثبت صورتجلسه صادر مینماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما در مورد بدهی های مالیاتی شرکت ، مسئولیت تضامنی خواهید داشت

شما به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید و درخواست انحلال شرکت را مطرح کنید
یا دادخواست به طرفیت شرکت اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به شرکت اظهارنامه و سپس علیه اش طرح دعوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا اطهار نامه بدید و سپس دادخواست خروج از شرکت