مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام 12 سال قبل پدرمان بیمار بودند باتوجه به اینکه پدرمان حداکثر 3 یا4 ماه زنده هستند برادرانمان بخاطر اینکه ما 4 خواهر مزاحشان نشویم خودشان صلح نامه ای تنظیم و مغازه ها و زمین های پدرمان را به نفع خود صلح کرده اند و امضا واثر انگشت پدرمان را گرفته اند و 3 شاهد امضا کرده و یک صلح نامه هم تنظیم کرده اند و یک هشتم مادرمان را هم به نفع خودشان صلح کرده اند بعد از 12 سال که ما طلب ارث کردیم گفتند که پدرمان با ما صلح کرده اند ضمنا شکایت کرده بودیم که شورای حل اختلاف ما را نا امید کرد و دوباره به دادگاه شکایت کرده ایم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعید است بعد از 12 سال نتیجه ای بگیرید...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
شخص زنده حق هر نوع دخل و تصرف در اموالش را دارد
و شرايط ارث در زنان زنده بودن محقق نمي باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست صحیح مطرح نمایید و

و اگر شما مستندات و مدرکی مبنی بر بیماری پدر داشته باشید
شما باید ابتدا دادخواست اثبات
‌حجر را به طرفیت تمام وراث
اقامه نمایید

و سپس دادخواست ابطال اسناد انتقالی را اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که هر شخصی در زمان حیات خود می تواند نسبت به املاک خود هرگونه تصمیمی که می خواهد بگیرد

اگر این تصور را دارید که پدر شما را در فشار گذاشته اند اصطلاحاً اکراه گفته می شود

 می توانید شکایت کنید دلایل و مدارک خود را ارائه دهید تا توسط دادگاه محترم بررسی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اثبات کنید پدرتان محجور بوده اما به تنهایی نمی توانید این اقدامات را انجام دهید