مشاوره حقوقی رایگان - جعل فاکتور

باسلام من پارسال چند قطعه جنس برنجی از مغازه خریدم وپولش رو پرداخت کردم طرف بعد چند ماه از من شکایت کرده چند تا شاهد از همسایه های مغازه جمع کرده که من از این شخص 45 میلیون جنس گرفتم وبرام فاکتور جعل کرده من به هیچ عنوان امضایی ندارم الان طرف حساب بانکی منو مسدود کرده من الان چکار باید انجام دهم آیا می‌تواند از من پولی دریافت کند بابت این فاکتور ممنونم جواب رو بدید باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادخواست وی و منضمات و به طورکلی پرونده را مطاله کرد بعد پاسخ داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فاکتور شما جعلی نباشد تبرئه میشوید. باید مدارک بررسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید جعلی بودن اثبات ششود که طرح دعوای جعل شود تا موضوع به کارشناسی ارجاع شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر نظر قطعی نیازمند بررسی مدارک و گفتگو متقابل می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فاکتور باید بررسی شود.
شاهد جز ادله میباشد اما باید شهادت کذب نباشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما جهت دفاع فاکتور و شهود خود را ارائه و نسبت به فاکتور ادعای جعل نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اثبات سند مجهول بر عهده ادعا کننده میباشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر شما بابت پرداخت مدرک نداشته باشید محکوم خواهید شد چرا که شما مدعی پرداخت می باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی پرونده جهت اظهارنظر دقیق حقوقی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی نیست احتمالا منع تعقیب صادر می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه بايد تعيين تكليف نمايد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جعل اثبات شود بله در غیر اینصورت خیر

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

اصل بر برائت یعنی بی گناهی است شما ادعای جعلی بودن فاکتور رو مطرح کنین با کارشناسی برائت شما ثابت میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرجع مسدودی پیگیری کنید پرداخت پول را باید اثبات کنید و جعلی بودن فاکتور را...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
باید بدهی شما را ثابت کند و صرف صدور فاکتور دلیل بر بدهکاری بودن نیست .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دفاع کنید. اگر امضا نکرده اید ادعای جعل مطرح نمایید