مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه. وسایل خریداری شده توسط مرد

سلام.
من 7 قلم لوازم بزرگ منزل رو هنگام اردواج عهده دار شدم و خانواده خانم در لیست سیاهه جهیزیه وسایل من رو هم نوشته اند و شاهدا امضاء کردند. الان درخواست استرداد جهیزیه دادن ایا وسایلی که من خریداری کرده بودم و فاکتور دارم و میتونن به استناد سیاهه جهیزیه ببرند؟
الان اون سیاهه که کالاهای من رو هم زدن تو لیست جهیزیه خودشون و امضا شاهدها ملاکه یا فاکتورهای من؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در لیست جهیزیه ذکر شده باشد معمولا دادگاه ها ادعایی شما را نمی پذیرند و اقلام خریداری شده را جز جهیزیه می دانند.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با ارایه فاکتور ها می توانید مالکیت خود را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با داشتن فاکتور مالک هستید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام فاکتور یا سیاهه اموال به نام هرکس باشد اموال متعلق به وی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وسایلی که شما خریدی را خیر نمی توانند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما فاکتور دارید خیر وسائل متعلق به شما است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه ایشان سیاهه دارد و می‌تواند با آن وسایل را نیز همراه خود ببرد اما شما هم می توانید در مقابل با توجه به رسید و موارد پرداختی شکایت کنید