مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جهیزیه همسرم

سلام، همسرم درخواست گرفتن جهیزیه داده و سیاهه ای که داره توش کالاهایی که خودش جهیزیه آورده رو نوشته اقلامی که من خریداری نمودم رو هم به شکل زیر نوشته،:
نکته: این کالاها از این سیاهه توسط داماد خریداری شده که شامل تلویزیون ، یخچال ، لباسشویی ، فرش و جز اموال عروس میباشند!!
بنده فاکتور هم دارم برای 4 تا کالاهای مذکور
خواستم بپرسم جمله ای که در سیاهه نوشته شده بود که جز اموال عروس میباشد حق دریافت کالاهایی که خودم خرید کردم رو ازم سلب میکنه؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

بی تا موسایی

بی تا موسایی :

سلام.ایشان اسباب و وسایلی را که خودشان به عنوان جهیزیه آوردند را میتوانند مسترد کنند و از خانه شما ببرند