مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و خسته نباشید ، زوجه هستم میخواستم استرداد جهیزیه بزنم ،
5 قلم از وسایل ک شامل فرش و یخچال و لباسشویی تلویزیون و سرویس چوب توسط داماد خریداری شده ، در دفتر بله برون در شب خواستگاری قرار شد این وسایل را داماد بگیرد ، و در سیاهه جهیزیه عروس ذکر شده عروس این ها رو خریداری کرده و توسط داماد و یک شاهد دیگر امضا شده ، و زوج با هم نسبت فامیلی نزدیک دارند مثل( دختر عمو پسر عمو)
1 این وسایل به چه کسی میرسد؟
2اگر داماد فاکتور بیاورد چه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متعلق به داماد است مگر اسناد و مدارک چیز دیگری را بیان کنند یا چیز دیگری اثبات شود.