مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق زن

سلام ‌وعرض ادب
یک سوال داشتم
با همسرم زندگی میکنم
ولی ب من پولی نمیده یعنی هیچ خرجی ب من نمیده
ب دلیل اینکه خودم شاغلم البته حق کار را ازش گرفتم ‌‌در سند ازدواج ثبت شده
آیا واقعا زن حق و حقوقی از درآمد شوهرش ندارد؟
در ضمن همسر من کارمند است و حقوق بگیر ک درآمد ش رو کتمان میکنه ‌اطلاعی ندارم
چطور میشود اقدام کنم ک ماهیانه خرج کرد ب من بدهد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ربطی ندارد
نفق از حقوق قانونی شماست و به شما تعلق می گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ ارتباطی ندارد شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه معوقه خود و آینده را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید هزینه متعارف زندگی را از زوج مطالبه کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام دادخواست مطالبه نفقه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زوج موظف است نفقه زوجه خود را ماهانه به حساب بریزد حال شما دو راه دارید می توانید نفقه گذشته خود و حال را مطالعه کنید یا می توانید بابت نفقه آینده شکایت کنید و یا وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید مطالبه نفقه معوقه و جاری داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و