مشاوره حقوقی رایگان - دیوار شخصی

باسلام
بنده ملکی مادرم داخل روستا دارد و 4 دیواری کرد سپس سند گرفت و عقب نشینی هم کرده است. پس از کسر عقب نشینی با در نظر گرفتن مساحتی که بلوک و دیوار اشغال کرده سند صادر شد. یعنی از ملک خودمان دیوار چیدیم و همسایه بغل و پشت سر که یک نفر است نه از ملکش گذاشت نه بابت بلوک‌ها هزینه ای کرده است.
زمان گرفتن سنده ایشان 7 سال بعد از ما بوده و به ما هم اطلاعی نداده بودند حال در سند خود دیوار ما را مشاع ذکر کرده است بدون اطلاع به ما و سند گرفته است. نقشه کش ایشان می‌گوید که میخواستید اعتراض کنید اولش.در حالی که اصلا نگفته بود داره سند میگیره و دیوار شخصی ما را هم کتمان کرده بود و الان متراژ دیوار ما را داخل سند خودش برده است با اینکه از ملک ما است و میگن نمیتونی کاری کنی!
بهشان گفتیم اصلاح سند کنند میگه نه بابا چیزی نیست که مهم باشه.

باید چکار کنیم با توجه به اینکه اصلا زمان سند گرفتن ایشان را نمیدانستیم بعد 7 سال از خارج اومده و تازه اقرار کرده و گفته دیوار را بدون اجازه مشاع زده مهندسش براش و مهندس ایشان میگه کاری ازتان برنمیاد میخواستید بیاد اولش نذارید؟مگه ما هر دقیقه نشستیم ببینیم کی چکار میکنه که خبر داشته باشیم و نذاریم.

متراژ ملک و سند ما مشکل می‌خورد ما که عقب نشینی کردیم اولش با دیوار متراژ ما مشخص شد چه کنیم ناحق شده مشاع زدند؟ خودشان قبلا ازمان راه گرفته بودن دیگه نباید دیوار را مشاع می‌زدند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت دیوار اقامه نمایید و با معرفی شهود و ارائه مستندات و دلایل مالکیت دیوار را اثبات نمایید

و سپس بعد از احراز مالکیت دیوار ، شما باید دادخواست ابطال سند مالکیت صادره را مطرح نمایید و