مشاوره حقوقی رایگان - دیوار شخصی

خانه ما از کف زمین ده سانت یا شاید هم 20سانت فاصله دارد و در اطراف خانه از پشت و بغل هیچ خانه ای نبوده تا به الانه که از قسمت جلو خانه همسایه شروع به ساخت حیاط کرده است که حیاط خانه نسبتا از کف بالاتر و خود ساخت یک متر از زمین فاصله و حیاط ایشون در پشت اشپزخانه و حیاط خلوت ما است حال ایشان اقدام به دیوار حیاط نکرده اند و بنده نگران اینکه ساختمان اینجانب به مرور زمان با شستشوی حیاط توسط همسایه یا باران و برف دیوار ما آب به خود بگیرد و باعث خرابی و کم عمری ساختمان شود آیا این نگرانی به جا است یا نه میخواستم بدونم ایشون حق اینکه دیوار من داخل حیاط ایشون باشه یاخیر. قبلاً از پاسخگویی شما نهایت تشکر را دارم.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

منظورتون اینه که برای حیاطش دیوار نگذاشته و از دیوار شما استفاده کرده؟؟