مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ معامله

خانم بنده ملکی را 6 سال پیش فروخته اند و در مبایعه نامه نوشته شده مبلغ نقدا دریافت شده است، اکنون شاکی شده ک پول بنده را خریدار نداده و شوهرم صوری با خریدار ساخته است آیا میتواند معامله فسخ شود. در این سالها هم اعتراض نکرده اکنون بخاطر اختلاف خانوادگی شاکی شده بعد از چندسال گذشت معامله. ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

اثبات به عهده کسی است که ادعا دارد اگر مدرکی داشته باشد دادگاه میپذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان مطالبه ثمن معامله
وجود دارد البته باید احراز گردد که فروشنده ثمن معامله را دریافت نکرده است

و اگر در دادگاه احراز گردد که معامله صوری بوده است قرارداد باطل خواهد بود و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دادگاه احراز گردد که معامله صوری بوده است قرارداد باطل خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی برای اثبات معامله صوری بیاورد دادگاه قبول میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام گذر این سال ها نمی‌تواند دلیل بر بی حقی باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت اثبات صوری بودن ، قرارداد باطل است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند اثبات کند معامله صوری بوده بله مبایعه‌نامه باطل میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
کار دشواری است و اعمال فسخ بعید است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است خلاف آن را باید ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده معامله قابل فسخ نیست
تحت شرایطی اگر معامله شرایط اساسی معامله را نداشته باشد در این صورت قابل ابطال است.
ثمن معامله نیز تحت شرایطی اگر پرداخت نشده باشد قابل مطالبه است

محمد شریفی نیا

جناب آقای محمد شریفی نیا :

اگه زوجه مدارکی داشته باشه که بتونه صوری بودن رو اثبات کنه بله میتونه معامله رو فسخ کنه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی دعاوی حقوقی مشمول مرور زمان نمی گردند و در صورت اثبات بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موردی ندارد و در صورت اثبات صوری بودن معامله می تواند معامله را باطل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این امکان برای ایشان وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسته به دفاعیات شوهر شما دارد. احتمال اثبات صوری بودن معامله وجود دارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه در دادگاه احراز گردد که معامله صوری بوده قرارداد باطل خواهد شد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که وفق ادله و مستندات بتواند اثبات نماید که پولی دریافت نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد