مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصرف زمین

با سلام پدر بنده مرحوم شدن و زمین کشاورزی ده هکتاری داشتن که هشت هکتار آن را با قولنامه فروختن ودو هکتار باقیمانده بارضایت ورثه به نام من قولنامه شده که آن دوهکتار تقریبا بیست ساله کسی تصرف کرده و ادعای مالکیت میکنه درصورتی مدرکی نداره الان اون دوهکتار به نام من قولنامه شده وشکایت کردم از متصرف ولی سند اصل و پیدا نمیکنم ولی کپی شده رو دارم حالا قاضی گفته برابر اصل سند زمین با قولنامه رو بیار که دفتر اسناد میگه اصل سند رو بیار تا کپی برابراصل بهت بدم میخواستم بپرسم همین قولنامه رو برابر اصل کنم بدم به قاضی قبول میکنه؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید

از قاضی درخواست نمایید که از اداره ثبت و دفترخانه اسناد
رسمی استعلام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند به نام شما باشد می توانید از اداره ثبت سند المثنی بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از طریق اداره ثبت پیگیری نموده و سابقه ی ثبتی را دریافت کنید ، به استناد قولنامه درخواست صدور سند المثی دهید .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اصل مدارک را باید ارائه نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید اصل مدارک مالکیت را ارائه دهید کپی برابر اصل را حتی اگر قاضی هم قبول کند ، در صورت اعتراض طرف مقابل و ادعای جعل و تردید نسبت به ان ، دعوی شما رد خواهد شد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

الزاما باید اصل هر سندی در جلسه اول رسیدگی به دادگاه ارائه شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تقاضای استعلام از اداره ثبت جهت سوابق ثبتی نمایید و همچنین با اعلام مفقودی سند از اداره ثبت تقاضای سند المثنی نمایید