مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور

درود! دختر من 16 سالشه وبهمن ماه میره توی 17 سال پاسپورت داره قبلآ با پدرش زندگی میکرد ولی الان مدت یکساله که نخواست با پدرش زندگی بکنه و اومده پیش من، من هم ازدواج کردم و یک دختر بچه دارم! پدردخترمم کلآ قید دخترمو زده و کلیه هزینه هاش هم پای منه و اصلآ سراغ دخترمم نمیگیره! حالا ما قصد مهاجرت داریم میخواستم ببینم من میتونم دخترم رو با خودم ببرم با توجه به اینکه پاسپورت داره و همراه من میخواد بیاد؟؟ چون تا قبل از 18 سالگی هزینه های دخترم در کشور مقصد رایگان هست تلاشم اینه قبل از 18 سالگی ببرمش با خودم.آیا میتونم؟؟ نیازی به اجازه پدرش نیست دیگه؟ چون پاسپورت داره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دارای پاسپورت باشد مانعی وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه دختر شما هنوز به سن قانونی نرسیده است باید اجازه ولی قهری او برای خروج از کشور صادر شود. البته در صورت پاسپورت علی الظاهر مشکلی برای مسافرت خارج از کشور پیش نخواهدآمد اما برای زندگی کردن همیشه با شما باید از طریق سیستم قضایی اقدام کنید تا با مشکلات حقوقی در آینده مواجه نشوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانونا چون زیر سن هجده سالگی است اجازه ولی قهری پدر لازم است . اما اگر پاسپورت دارد منعی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای خروج از کشور دختر کمتر از 18 سال ،
اذن پدر لازم است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زیر 18 سال نیاز به اذن پدر دارد ولی با توجه به داشتن پاس منعی جهت خروج ندارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
میتوانید با اسناد و مدارک به دادگاه مراجعه و اجازه خروج از کشور را دریافت کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خروج فرزندان زیر 18سالمنوط به اجازه ولی می باشد ولیکن درموردشما دریافت پاسپورت اماره بر اذن خروج ایشان می باشد