مشاوره حقوقی رایگان - منع حق استفاده از پشت بام

با سلام مدیران ساختمان با قفل کردن پشت بام مانع از ورود به پشت بام که مشاع است میشوند .با توجه به اینکه تنها نسخه تنظیمی مجمع عادی ساختمان که در آن مدیران ساختمان مشخص شده اند نزد خودشان است . نحوه شکایت از ایشان به چه نحو است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استفاده از مشاعات و رفع ممانعت از حق دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دادخواست ممانعت از حق استفاده از مشاعات را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دادخواست ممانعت از حق استفاده از مشاعات را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی تحت عنوان ممانعت از حق

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اول اظهارنامه بدید بعد دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دادخواست رفع تصرف بدهید موضوع حقوقی ست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست ممانعت از حق استفاده از مشاعات را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است اول اظهارنامه ارسال کنید و در غیر اینصورت دادخواست ممانعت از حق تنظیم نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عدم اجازه به ساکنان ساختمان برای استفاده از مشاعات علی الاصول جرم است