مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اراضی

سلام بنده قطعه زمینی بمساحت208متر بدون سنددر سال 99خریدم که فروشنده برای تهیه ابعاد و نقشه آن تعلل ورزید و بنده شکایت تحویل مبیع کردم و محکوم شد اما اجرای احکام آن را با مسئولیت خودم تحویل داد و کارشناس نفرستاد چون حدود اربعه زمین رو فروشنده ارایه نداد سپس خودم توسط کلانتری رفتم اون چیزی رو که بنگاه مشاهدات در جریانش بودند تحویل گرفتم و بلوک گذاشتم هم اکنون ایشان (فروشنده) از من بعنوان تصرف عدوانی شکایت کرده و منظورش این است که اصلا زمین این شکلی نبوده و بنده باید پس بدهم در حالی که بنده شاهد دارم که همین زمین بوده است آیا شاهدان می‌توانند تاثیر گذار باشند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شما حکم الزام به تحویل مبیع گرفته اید شکایت تصرف عدوانی نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان طرح شکایت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد