مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تصرف عدوانی

پدرم با وجود تمکن مالی از من شکایت کرده که چون 25سال از سن قانونی من گذشته دیگه تعهدی نسبت به من ندارد و با عنوان تصرف عدوانی میخواهد من رو از خونه بیرون کنه- 43 سال دارم- بیکارم و حساب بانکی من رنگ 50 میلیون رو ندیده و پدرم حاضر به هیچ گونه کمکی نیست. به نظر شما نیاز هست از خودم دفاع کنم؟ دادگاه چی رای میده؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما در سنی هستید که امکان استقلال را دارید واز این سن دیگر پدر تعهدی به پرداخت نفقه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان مالک است و می‌تواند برای ملک خود تصمیم بگیرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

43 ساله چه کمکی میخواهد شما بالغ بیست و پنج سال اضافه دریافت کردید و رشید و کبیر هستید هر کس مسول زندگی خودش است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام سریعا به فکر زندگیتان باشید ومشغول بکار بشوید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

تصرف عدوانی شامل حال شما نمیشود و در هر صورت حرف پدر قانونی است و شما باید خانه را ترک کنید. به کار مشغول شوید و حکمت این کار را متوجه خواهید شد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

دفاعی ندارید.
شغل پیدا کنید و مستقل زندگی کنید.
نفقه ای در مورد شما به عهده پدرتان نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ملک برای پدر است و هر زمان دلخواه می‌توانند شما را از ملک اخراج نمایند‌.
با توجه به وضعیت توصیف شده شما مشمول نفقه نمی‌شوید.