مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام. اینجانب بدلیل ناآگاهی یا از سر سادگی در پرونده ضرب و جرح عمدی به دیه محکوم شدم و دیه رو پرداخت کردم. حالا دوباره ادامه ی پرونده که ورود به عنف و تصرف عدوانی از ناحیه شوهر این خانم مطرح شده چطور میتونم دروغگویی این خانم رو برملا کنم؟ ایا راهی هست در این پرونده بتونم اونو به دادگاه احضار کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدعی باید ادعای خود را ثابت کند شما ببینید به چه چیزی استناددمی کند برعلیه آن مدرکی دارید ارائه دهید.بر شهود ایشان هم می توانید جرح وارد کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از قاضی درخواست نمایید که زوجه را به عنوان مطلع به جلسه دادرسی دعوت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدعی موظف به اثبات ادعای خودش می باشد می توانید بر علیه ادعای ایشان با ارائه دلایل و مستندات و جرح شهود یا درخواست احضار شاهد و مطلع از خودتان دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد