سلام" در فرض سؤال پرداخت حق الزحمه کارشناس رسمی دادگستری و یا هیئت کارشناسی بر عهده خواهان است و چنانچه خواهان در دادخواست خود تقاضای مطالبه هزینه های دادرسی را نموده باشد ، در موقع اجرای حکم می تواند هزینه های قانونی دادرسی را از محکوم به استیفا نماید .
ابتدائا این هزینه باید توسط زوجه پرداخت گردد و چناچه در دادخواست محکومیت زوج به پرداخت هزینه های دادرسی تقاضا شده باشد بعد از محکومیت زوج این مبلغ از وی اخذ خواهد شد
سلام علیکم.این سوال را از کانون کارشناسان رسمی دادگستری بپرسید.یاالله
سلام،درقانون قیدشده که درخواست کننده برای کارشناسی یاهیئت کارشناسان بایدحق کارشناس یاکارشناسان رابپردازد،نهایتا پس ازمحکومیت هریک ازاصحاب دعوی ازمحل محکوم به کسی که بنفعش حکم شده وجوه کارشناسی پرداخت می شودموفق باشید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.