مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند و خسارت تاخیر تادیه سند

باسلام. من چند سال پیش یک واحد پیش خرید آپارتمان از فروشنده ای داشتم که خودش سازنده آپارتمان چهار واحدی هست و سند زمین به نام شخص دیگری هست که مالک زمین بوده ،و با توجه به اینکه چند سالی گذشته و واحد تکمیل نشده در سال 99ما توافق نامه ای مکتوب با فروشنده داشتیم که در یکی از بند های آن قید شده اگر فروشنده تا تاریخاذر سال 99به خریدار انتقال سند انجام ندهد،روزانه مبلغ .......ریال خسارت تادیه تا زمان تنظیم سند به خریدار پرداخت کند و اکنون بعد از دوسال هیچ اقدامی جهت انتقال سند صورت نگرفته و در پی شکایت حقوقی اینجانب قاضی موضوع رو رد کرده و گفته چون سند رو صاحب ملک باید بزنه ، فروشنده از جانب کس دیگری با شما توافق نامه نوشته و توافق نامه را در این مورد بی اعتبار دانسته ،ایا این بی اعتبار دانستن قانونی بوده ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هیچ کس نمی‌تواند تعهدی بر عهده دیگری قرار دهد مگر کسی که وکیل اداری یا قضایی شخصی باشد و در وکالتنامه قید شده باشد