مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کلاهبرداری

سلام وقتتون بخیر. من به شخصی که در شهرداری ساوجبلاغ مشغول کار هستند مبلغ 300میلیون بصورت چک قدیمی به تقاضای خودشون دادم تا کارهای دریافت مجوز آب و برق و دیوار کشی اطراف زمین کشاورزی خریداری شده توسط بنده را انجام بدهند، اما ایشان چک نقد کردند و کاری صورت ندادند، بنده هم قراردادی با ایشان ندارم.چطور میتونم اثبات کنم که کلاهبرداری صورت گرفته. آیا میشه تقاضا کرد که در مورد مبلغ چک به عنوان شیرینی اشتباه صورت گرفته و به جای سی میلیون سیصد نوشته شده و مابقی را پس گرفت ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر نمیشه، شما که پولتون رفته ، بنابراین بهتره ابتدا بهش اظهارنامه بدهید بعد به عنوان رشوه گرفتن ازش شکایت کنید، پول را از او می گیرند و به حساب خزانه مملکت واریز و او را از شهرداری اخراج می کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

موضوع تحت عنوان رشوه قابل شکایت است و مصداق کلاهبرداری نمی باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ارکان جرم کلاهبرداری 3 تاست که باید همگی وجود داشته باشد در غیر این صورت کلاهبرداری نیست