مشاوره حقوقی رایگان - اثبات کلاهبرداری با شهادت افرادی که مورد سوء استفاده قرار گرفته اند

با سلام
فردی از ما صد میلیون تومان با وعده مشارکت در کار و پرداخت سود دریافت کرد و قرار بود بعد از یک هفته اصل پول و سود حاصل از آن را به ما بدهد ، اما بعد از گذشت دو ماه از پرداخت اصل پول و سود خود داری می کند. ما دعوی کلاهبرداری کرده ایم و اخیرا متوجه شدیم که این خانم که متاهل است مبالغ هنگفتی پول را با طرح دوستی و فریب چند پسر 18-19 ساله با عنوان اینکه او مطلقه است به حساب آن ها می ریخته و مدتی طولانی از حساب آنان برای مقاصد خود استفاده می کرده است به این صورت که پول را با وعده سود از دیگران می گرفته و از دیگران می خواسته که این پول به حساب این چند جوان واریز کنند و سپس به بانک مراجعه می کرده و پول را به صورت نقدی برداشت می کرده و تبدیل به سکه و طلا و دلار می کرده و طلاها را با همکاری فرد دیگری به صورت قاچاق از کشور خارج می کرده است . آیا شهادت این چند نفر می تواند کمکی در پرونده اثبات کلاهبرداری وی باشد؟ شانس رای گرفتن در چنین پرونده ای چقدر است؟ فرد مذکور از بیش از دویست نفر به همین صورت پول دریافت کرده و به افرادی مقدار کمی سود ( نه چیزی که وعده داده بود) بدون بازگشت اصل پولشان داده است و تا بحال در پرونده کلاهبرداری اش بیش از چهل نفر شاکی دارد.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله احتمال اثبات آن زیاد است ولیکن مدارک نیاز به بررسی دارد