مشاوره حقوقی رایگان - نفقه ی فرزند

سلام و عرض ادب و احترام به محضر شما بزرگوار ... بنده سال 98 از همسرم جدا شدم و حضانت پسرم با بنده میباشد .. همسر سابقم ازدواج مجدد کرده و از سال 98 تا کنون فقط ماهیانه 500هزارتومان ب پسرم ک 16ساله هست خرجی واریز میکند و بابت مخارج تحصیل و خوراک و پوشاک و مسکن هیچ هزینه ای نداده بعهده نمیگیره...ایا من بعنوان مادربرای گرفتن حق و نفقه ی پسرم ک بامن زندگی میکنه میتونم از همسرسابقم شکایت کرده و تقاضای تمام مخارج و مایحتاج پسرم را داشته باشم؟؟ ایشون حتی پسرم ک بچه ی خودش هم هست روتهدید کرده ک اگربرای گرفتن پول ب منزلش بره با کلانتری طرف هست؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان نفقه فرزندتان از ایشان درخواست مطالبه نفقه نمایید

نیوشا خدابخشی

سرکار خانم نیوشا خدابخشی :

نفقه فرزندان به محض تولد تا سن 18 سالگی فرزند ذکور و تا مادامی که دختر ازدواج مینماید به عهده پدر است.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
شما میتوانید تقاضای افزایش میزان نفقه را بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله نفقه دختر تا زمانی که ازدواج نکرده و پسر تا 18 سالگی و در صورت تحصیل تا 25 سالگی با پدر است و مکلف به پرداخت نفقه اولاد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را دهبد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.همسر سابق شما همچنان موظف به پرداخت نفقه ی فرزند می باشد و امکان طرح دادخواست برای مطالبه ی نفقه میسر است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تعدیل نفقه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جنانچه سابقا دادخواست نفقه داده اید تعدیل نفقه مطرح کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله چون فرزند شما زیر 18 است شما میتوانید از همسرتان بابت عدم تامین نفقه و خرجی فرزندتان طرح شکایت نمایید یا دادخواست مطالبه نفقه طرح نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پسر شما خود میتواند دادخواست مطالبه نفقه را بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست تعدیل اقساط نفقه فرزند را به طرفیت زوج
اقامه نمایید و
و نفقه فرزند توسط کارشناس تعیین خواهد شد