مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

سلام خسته نباشید
من و برادرم یه ساختمون دو طبقه خریدیم و طبقه همکف برای منه و طبقه اول (بالایی)برا برادرم،تصمیم گرفت واحد خودشو بفروشه اما توافق کردیم ک طبقه بالا هیچ گونه ادعایی نسبت ب حیاط طبقه پایین نداشته باشه (راهی هم ب حیاط نداره،)و کسی ک خونه رو خرید قبول کرد ک خونه بدون حیاطه ولی توی قولنامه نوشته بودن ک حق استفاده رو از حیاط برای پارک کردن ماشینش داره (که داداش من میگه این جمله بعد من نوشته شده،)وقتی 6ماه بعد معامله قرار بود خونه رو تحویلشون بده(چون مستاجر توش بود)سند ثبت شده بود ب اسم اون خریدار و توی سند هم حیاط مشاع نوشته بود اما روز تحویل خونه وقتی قرارداد رو از بنگاه گرفتیم و دیدیم ذکر شده حق استفاده داره ب خریدار گفتیم ک باید اصلاح بشه چون ما توافق کردیم بدون حیاطه و داداشم با بنگاه دار و خریدار بحثش شد ک من وقتی امضا کردم همچین جمله ای نبود حالا هم ک هست باید اصلاح بشه ،قبول کردن و پشت قولنانه ذکر شد ک *خط خوردگی قولنانه در حضور طرفین بوده و اصلاح آن بدین صورت است که خریدار طبقه اول هیچ گونه دخل و تصرفی و یا ادعایی نسبت ب حیاط طبقه هم کف ندارد و حیاط مربوط ب طبقه همکف است*بعد کلید تحویلش دادیم الان خریدار اومده بعد یه ماه میگه من طبق سند ک توش نوشته مشاع از حیاط میتونم استفاده کنم و قولنانه و توافق قبول ندارم وقتی بش میگیم مگه از روز اول نگفتیم ک حیاط نداره و قبول کردی توافق کردی امضا و اثر انگشت زدی پای اون اصلاحیه میگه بله ولی من طبق سند از حیاط میتونم استفاده کنم،
الان میخواستم بدونم میشه چیکار کرد از اون طرف کلاهبرداری کردن با بنگاه سرخود توی قولنامه ذکر کردن ک دیگه خطش زدیم هرچند زیر بار نرفتن ک بعد داداشم نوشته شده این طرف هم داداشم حداقل300تمن زیر قیمت ملک رو فروخت چون حیاط نداشت و ما بعد اینکه سند رو گرفته نوشتیم ک از حیاط نداره و قبول کرده و امضا و اثرانگشت زده ولی حالا میگه من فقط سند رو قبول دارم داداشم میگه اخه من اگه قرار بود حیاط بت بفروشم طبق سند خونه ک گرون تر میفروختم ،الان من میدونم سندش نوشته مشاع ولی خب معامله طبق شرط بوده و حتی بعد سند نوشته امضا کرده پشت قولنامه رو اور انگشت هم زده اما الان ادعا میکنه تکلیف چیه.مرسی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ذکر چنین شرطی در مبایعه‌نامه
مبنی بر عدم مالکیت حیاط برای
خریدار ، باطل خواهد بود و ..