مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه

میخواستم بدونم در مورد محاسبه سود تاخیر تادیه ماهانه حساب میشه یا سالانه؟
آیا چکی که به عنوان ضمانت بقیه چک ها از طرف گرفتم هم میشه اقدام کنم ؟
‌اینکه 860 میلیون تومن سال 97 از کسی چک دارم و حکم جلب هم گرفتم به اضافه 300 میلیون ضمانت چک اصلی
الان با حساب تاخیر تادیه چقدر شده این مبلغ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان تاخیر تا یه بر اساس نرخ شاخص تورم سالانه محاسبه میشود . چک ضمانت معمولا در حد یک سند عادی معتبر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چک در صورتی قابل مطالبه است که برگه پرداخت وجه باشد و نوعی تعهد را در پی داشته باشد که انجام نشده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سالانه
بسته به قرارداد دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محاسبه تاخیر تادیه با دادگاه است
نسبت به چک ضمانت نمی توانید ادعایی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر در اجرای احکام محاسبه می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خسارت تاخیر تادیه سالانه محاسبه می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خسارت تاخیر تادیه سالانه محاسبه می شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان تاخیر تا یه بر اساس نرخ شاخص تورم سالانه محاسبه میشود ولی نسبت به چک ضمانت نمی توانید ادعایی داشته باشید