مشاوره حقوقی رایگان - ارث از پدر

پدر میتواند پسرش یک معتاد است با زن بچه هایش را از ملکی داده بود بیرون کند و از ارث محروم کند آیا معتادان ارث ندارند حق ندارند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نمی تواند از ارث محروم کند و ولی می تواند از ملک خود بیرون کند.
از طرفی می تواند تمام اموال خود را به نام بقیه فرزندان انتقال دهد تا مالی برای تقسیم نداشته باشد.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاد.

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام خیر کسی نمیتواند وارث خود را از ارث محروم کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پدر تا در قید حیات است اموالش را می تواند به دلخواه تقسیم نماید اما برای بعد از حیات خود فقط تا یک سوم اموال را می تواند وصیت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از منزل می تواند هر شخصی می تواند.
اما ارث دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زنده هست بله میتواند پسرش را بیرون کند ولی از ارث نمی‌تواند محروم کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از ارث نمی‌توان محروم کرد لکن میتوانید بفروشد وصیت کند صلح کند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود