مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت مقصر تصادف

سلام وقت بخیر
بنده ابان ماه سال 90تصادف کردم مقصر حادثه بودم یک سرنشین هم همراه بود که بیمه شخص ثالث به ایشان پرداخت کرد
خودم هم آسیب دیدم بیمه به خودم تعلق نگرفت ولی الان شنیدم به رانندگان مقصر از سال 90به بعد هم شخص ثالث محسوب شده و خسارت پرداخت میکنند
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
چطور اقدام کنم
آیا به نرخ الان محاسبه میشه
به شرکت بیمه مراجعه کنم با دادسرا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با بیمه مربوطه در میان بگذارید تا در صورت امکان شامل تخفیفات بیمه ای شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بیمه حوادث راننده است که می بایست در آن تاریخ این بیمه را میداشتید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت و دیه طبق بیمه نامه قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بیمه حادثه اگر داشته اید به نرخ همان زمان