مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه دو ملک بدون مجوز

سلام من امسال پروانه ساخت یه زمین رو تو نقشه یک طبقه و مجوز یک طبقه بعد از اینکه فندانسیون و ستون و سقف ها و خرپشته را اجرا کردم خواستم طبقه دوم را هم اجرا کنم بنیاد مسکن مراجعه کردم واسه استحکام بنا و مجوز طبقه دوم که گفتن نمیشه طبقه دوم رو بزنی چون نقشت برای یک طبقه است گفتن هیچ راهی نداری میخواستم ببینم بعد از این که پایان کار گرفتم طبقه دوم رو مشغول شم بدون مجوز داستانش چه زوری میشه زمین تو روستا هست تخریب یا جریمه در ضمن ناظر ساختمان میگه من برای استحکام بنا برای دوم تایید میکنم ولی بنیاد میگه از پارسال دیگه استحکام بنا نمیدن

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بسته به این دارد که ساخت شما از لحاظ فنی و بهداشتی و .. همه اصول رعایت شده باشد یا خیر که بر این مبنا جریمه یا تخریب بسته به مورد والبته با نظر کارشناس تعیین تکلیف نشود
که بنظرریسک زیادی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا کارشناسی شود تا وضعیت ان کاملا مشخص گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مرجع رسیدگی به ساخت و ساز غیر مجاز در محدوده خارج از شهر ، کمیسیون ماده 99 است و

شما میتوانید طبقه دوم را بسازید ولی برای ساخت غیر مجاز ، پرونده شما در کمیسیون ماده 99 بررسی خواهد شد و رای به پرداخت جریمه ساخت غیر مجاز صادر خواهد شد یا