مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در بالا پشت بام

با سلام و احترام
دوساله پیش یک واحد آپارتمان با جواز ساخت دو طبقه خرید کرده ام و زمان خرید نصف بالا پشت بام یعنی طبقه ی سوم مالک ساخته بود و هنگام قرارداد قید شده است که نسبت به ساخت مابقی طبقه ی سوم با مالک همکاری کنیم و الان مالک به صورت نیمه کاره و بدون مجوز اقدام به فروش کرده است و به خریدار حق ساخت داده است و الان اعتراض دارم که به خود من بفروش در غیر این صورت اجازه ساخت نمی دهم
آیا می توانم شکایت بکنم؟چه شکایتی بکنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت شما صرفا بر اساس مفاد قراردادی است که با ایشان امضا کردید و می توانید الزام ایشان را به ایفای تعهد بخواهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید الزام ایشان به ایفای تعهدات را بخواهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل دادخواست دادن است
الزام به ایفای تعهد قراردادی را مطرح نمایید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله.دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی دهید